Kęstučio g. 67, 44302 Kaunas, Lietuva
I-V 10-18 VI 10-15
+370 68570123 +370 65166522

Šalikai

Set Ascending Direction
View as Grid List

Prekių 21-40111

per puslapį
Set Ascending Direction
View as Grid List

Prekių 21-40111

per puslapį

Šalikai moterims, vyrams ir vaikams: komfortas bet kokiu oru

Lietuvoje, kur žvarbūs orai vyrauja ne tik žiemą, bet ir pavasarį bei rudenį, tinkamai parinktas šalikas yra kur kas daugiau nei tik stiliaus akcentas. Kartu jis apsaugo kaklą nuo šalčio ir vėjo, užtikrina jaukumą ir patogumą net tada, kai temperatūra nukrenta gerokai žemiau nulio.

Jei ieškote kokybiško šaliko internete, FUR.lt turi ką pasiūlyti. Čia Jūsų laukia aukščiausios kokybės šalikai iš natūralaus kailio, kašmyro, merino vilnos ir kitų audinių. Didelis pasirinkimas moterims, vyrams bei vaikams. Šalikai maloniai sušildys, apgaubs jaukumu bei elegancija ir papuoš Jūsų garderobą visais metų laikais.

Kviečiame susipažinti su plačiu šalikų asortimentu, pasirinkti Jums tinkamiausią ir sužinoti, į kokius aspektus būtina atsižvelgti, kad šalikas Jums tiktų ir patikimai šildytų ilgus metus.

Žinokite, kokios sudėties šaliką verta rinktis

Esminė šaliko funkcija – apsaugoti Jus nuo vėjo ir šalčio. Siekiant, kad šis aksesuaras suteiktų maksimalią apsaugą ir nedirgintų odos, verta rinktis kuo natūralesnės sudėties šalikus. Natūralūs audiniai paprastai yra švelnesni, minkštesni, gerokai efektyviau apsaugo nuo drėgmės ir šalčio.

Dar vienas jų privalumas – yra ekologiškesni. Skirtingai nei sintetinius audinius, produktus, pagamintus iš natūralių medžiagų (tokių kaip medvilnė, merino vilna, kašmyras ar natūralus kailis) paprasčiau perdirbti ir prikelti antram gyvenimui. Negana to, natūralūs audiniai gaminami naudojant atsinaujinančius išteklius, todėl, aplinkosaugos požiūriu, yra tvaresni.

Fur.lt internetinėje parduotuvėje rasite šalikus iš šių kokybiškų audinių:

Kailiniai šalikai

Siūlome natūralaus lapės arba audinės kailio žieminius šalikus, kurie spinduliuoja išskirtine prabanga ir elegancija. Kailis pasižymi puikiomis izoliacinėmis savybėmis, todėl tokį šaliką galima nešioti net šalčiausiomis metų dienomis. Tikro kailio šalikai moterims yra puikus sprendimas, jeigu:

  • Ieškote išskirtinių aksesuarų. Lapės bei audinės kailio šalikai pasižymi unikalia estetika, pagyvina bet kokį derinį, tačiau niekada neišeina iš mados. Šis prabangus, tačiau funkcionalus garderobo akcentas papuoš ir leis išsiskirti. 
  • Norite šaliko, kurį lengva derinti prie drabužių. Nors kailis išties išskirtinė medžiaga, mūsų asortimente esančius šalikus lengvai pritaikysite prie įvairių stiliaus derinių. Kailis yra puikus pasirinkimas kuriant išskirtinį derinį vakarui, tačiau kartu gali tapti ir žaisminga kasdienės aprangos detale.
  • Ieškote užtikrintos apsaugos nuo atšiauraus oro. Lapės kailis yra lengvas ir purus, tačiau puikiai apsaugo kaklą nuo vėjo ir šalčio. Tai gana tanki ir hermetiška medžiaga, kuri apsaugo ir nuo drėgmės. Taigi, nepriklausomai nuo to, už lango lietus, sniegas ar šiaurės vėjas, su kailiniu šaliku jausitės jaukiai ir šiltai.
  • Norite natūralaus šaliko, kurį nesunku prižiūrėti. FUR.lt internetinėje parduotuvėje siūlomi kailiniai moteriški šalikai yra pagaminti iš kruopščiai atrinktų, aukščiausios kokybės medžiagų, kurios yra nelepios, atsparios ir nereikalauja sudėtingos priežiūros. Užtikriname: laikantis kelių paprastų priežiūros patarimų, šalikas atrodys puikiai ir maloniai šildys ne vienerius metus.

Fur.lt galite rinktis lapės arba audinės kailio šaliką. Abu šie pasirinkimai yra puošnūs, šilti ir jaukūs, tačiau lapės kailis pūstesnis, prabangesnis. Tuo tarpu audinės šalikas rekomenduojamas moterims, mėgstančioms dalykinį, minimalistinį stilių. Tai puiki įvaizdžio detalė, kuri pagyvins garderobą! 

Kai kurie mūsų asortimente esantys šalikai yra iš viso kailio, o kituose kailis tik kaip minimalus akcentas – kailiniai bumbulai ir kiti dekoro elementai.

Vilnoniai šalikai

Vilna yra dar vienas audinys, kurį verta rinktis gyvenant šalto klimato kraštuose. FUR.lt internetinėje parduotuvėje galite rinktis skirtingų audinių vilnonius šalikus, pagamintus iš kašmyro, merino vilnos. Taip pat šalikus, pagamintus derinant skirtingų tipų vilną.

Vilnoniai šalikai yra geras pasirinkimas dėl specifinių vilnos savybių:

  • Padeda palaikyti optimalią temperatūrą. Vilna pasižymi puikiu šiluminiu reguliavimu: esant šaltam orui sušildo, tačiau apsaugo kūną nuo perkaitimo.
  • Atspari aplinkos kvapams. Aukščiausios kokybės vilnos (pavyzdžiui, merino, kašmyro) šalikai yra bekvapiai, nesugeria nemalonių kvapų iš išorės, todėl šaliko neteks dažnai skalbti.
  • Jokio odos sudirgimo. Kokybiška, tinkamai apdorota vilna gali kontaktuoti su oda be jokio diskomforto. Toks šalikas patiks net vaikams ir suaugusiesiems, turintiems jautrią odą, nes yra švelnus, nesukelia niežulio, perštėjimo ar kitokio odos dirginimo.
  • Yra ilgaamžė medžiaga. Kokybiška vilna išsaugo puikią išvaizdą net po daugelio skalbimų (tiesa, vilnonis šalikas atrodys puikiai tik tada, jeigu laikysitės vilnos priežiūros patarimų, kaip skalbiant neaukštoje temperatūroje, rankiniu režimu ir pan.), nesusitraukia, nesideformuoja. Tai reiškia, kad šalikas išsaugo savo pirminę formą, spalvą ir visas šilumines savybes.
  • Tai medžiaga, kurios nereikia dažnai valyti. Natūrali, aukštos kokybės vilna nereikalauja sudėtingos priežiūros: ji atspari aplinkos veiksniams, turi savaiminio išsivalymo savybių, laikoma antibakterine medžiaga. Taigi, vilnos šalikai yra ne tik malonūs ir gražūs, bet ir labai praktiški.
  • Ekologiška medžiaga – kaip ir kailiniai, taip ir vilnoniai šalikai yra 100 proc. natūralūs aksesuarai, gaminami naudojant atsinaujinančius resursus. Mūsų siūlomi merino ir kašmyro šalikai yra draugiški gamtai!

Pagalvokite, koks šaliko stilius Jums priimtiniausias

Šaliko stilius yra ne mažiau svarbus aspektas renkantis šį aksesuarą. Vertinančioms žaismingumą, jaunatviškumą moterims patiks ryškesnių spalvų ir įdomių tekstūrų kailiniai bei vilnoniai megzti šalikai. Unikalūs raštų ir spalvų deriniai pagyvins stilių ir padės išsiskirti minioje.

Tuo tarpu, jeigu teikiate prioritetą minimalizmui ir klasikinei estetikai, verta atkreipti dėmesį į vienspalvius kašmyro ar merino vilnos šalikus, kurie visada atrodys subtiliai ir skoningai.

Prabangos įspūdį padės sukurti vienspalviai lapės arba audinės kailio šalikai ar kašmyro šalikai su natūralaus kailio dekoru. Juos galima dėvėti ne tik ant palto, bet ir prie suknelės: bet koks derinys akimirksniu taps dar elegantiškesnis ir prabangesnis! 

Kad ir kokie būtų Jūsų poreikiai, Fur.lt turi ką pasiūlyti net patiems išrankiausiems. Čia Jūsų laukia įvairių tipų kailiniai ir vilnoniai šalikai: tai šilti, rankomis megzti šalikai, maloniai apgaubiantys šalikai-movos, jaukumo kasdienai suteikiantys šaliai, ar šalikų, pirštinių bei kepurių komplektai ir dar daugiau!

Nepamirškite tinkamos šaliko priežiūros

Nepriklausomai nuo pasirinkto stiliaus ir kainos, tam, kad šalikas atrodytų puikiai ir ilgus metus išsaugotų savo geriausias savybes, svarbu tinkamai jį valyti ir prižiūrėti.

Štai ką verta žinoti apie šalikų iš natūralių audinių priežiūrą:

Kailinių šalikų priežiūra

Jeigu Jūsų šalikas pagamintas iš natūralaus kailio, atkreipkite dėmesį, kad jis negali būti laikomas drėgnoje patalpoje. Šį aksesuarą geriausia saugoti vėsioje, pakankamai gerai vėdinamoje patalpoje, atokiau nuo tiesioginės saulės šviesos (tiesioginė šviesa gali lemti kailio spalvos pokyčius).

Valant natūralaus kailio šalikus, rinkitės specialiai šiam pluoštui skirtus valiklius, naudokite tekstilės audinio šluostę. Kailiniai šalikai taip pat turėtų būti reguliariai išvalomi cheminiu būdu. Tai rekomenduojama daryti 1 – 2 kartus per metus. Išplovus kailinį šaliką, nedžiovinkite jo elektrinėje skalbinių džiovyklėje, nelyginkite lygintuvu. Leiskite aksesuarui išdžiūti natūraliai, kad šis nesusitrauktų ar nebūtų kitaip pažeistas. 

Vilnonių šalikų priežiūra

Megzti šalikai, pagaminti iš kašmyro, merino ar kitos vilnos, turi būti valomi dėmesingai: natūrali vilna „nemėgsta” agresyvių skalbimo priemonių: jos gali lemti vilnonio šaliko susitraukimą ar kitas deformacijas. Todėl kašmyro, merino ar kitos vilnos šalikų skalbimui naudokite švelnias plovimo priemones, skirtas vilnos priežiūrai, be agresyvių priemaišų. 

Vilną rekomenduojame plauti rankomis, tačiau parinkus atitinkamą režimą, galima naudoti ir skalbimo mašiną. Parinkite režimą vilnoniams drabužiams arba kitą švelniausią skalbimo režimą. Baigus skalbimą, šaliką palikite išdžiūti natūraliai, nenaudojant elektrinės džiovyklės.

Svarbu: jeigu prie šaliko pritvirtintos kailio detalės (pavyzdžiui bumbulai), kuriuos galima nuimti – prieš skalbimą būtinai tą padarykite.

Rankų gamybos šalikai moterims, vyrams ir vaikams

Kad ir kokio stiliaus bei medžiagos šaliko ieškotumėte, galime Jums padėti. FUR.lt komanda turi net 20 metų praktinio darbo patirtį: specializuojamės gaminant rankų darbo šalikus, pirštines, kepures ir kitus aksesuarus Jūsų šilumai ir komfortui. Naudojame tik aukščiausios kokybės, natūralias medžiagas, kurios yra atsparios aplinkos veiksniams, švelnios ir ilgaamžės.

FUR.lt parduotuvėje rasite platų aukščiausios kokybės vilnonių, kailinių, medvilninių šalikų pasirinkimą: rankų gamybos šalikai moterims, vyrams bei vaikams, kurie tiks kiekvienai progai!