Kęstučio g. 67, 44302 Kaunas, Lietuva
I-V 10-18 VI 10-15
+370 68570123 +370 65166522

Pončai ir kimono

Pončas yra funkcionali garderobo detalė, kurią lengvai priderinsite prie savo turimų drabužių. Mūsų siūlomi pončai yra šilti, stilingi ir universalūs – galite drąsiai dėvėti juos prie džinsų, tamprių, sijonų ar suknelių!

Nėra jokių prekių, atitinkančių pasirinkimą.

Rūbas su turtinga istorija

Pončas yra vienas seniausių drabužių pasaulyje, plačiai naudojamas iki šių dienų. Jis kilęs iš Pietų Amerikos, Andų kalnų regiono. Šis viršutinis, šildantis drabužis tapo Meksikos ir daugelio kitų Lotynų Amerikos šalių simboliu.

Pončas: kodėl verta jį rinktis?

  • Universalumas. Dėl plataus stilių, raštų ir spalvų asortimento, pončai yra populiarus pasirinkimas tiek kasdienybei mieste, tiek keliaujant.
  • Šiluma ir laisvumas. Ant kūno krenta gana laisvai, todėl užtikrina gerą oro cirkuliaciją ir komfortą.
  • Idealus pasirinkimas visoms kūno formoms. Tai vieno dydžio drabužis, kuris puikiai dera prie moteriško silueto ir yra lengvai pritaikomas prie bet kokio kūno tipo.
  • Pasirinkimas skirtingiems poreikiams. Galite pasirinkti skirtingo storio pončus, todėl jie puikiai tinka ir vasaros vakarą, ir rudens popietę.
  • Patogu nešioti. Pončai lengvai uždedami ir nuimami, todėl nesugadins makiažo ar šukuosenos.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis pončą?

  • Pasirinkite tinkamą medžiagą – pončai yra sukurti komfortui ir šilumai, todėl medžiagai patariama skirti ypatingą dėmesį ir nesirinkti sintetinio audinio. Rekomenduojami natūralių audinių pončai iš vilnos, kašmyro ar kailio. Nors šių pončų kaina aukštesnė, tai ilgaamžė investicija, kuri, tinkamai prižiūrint, puikiai atrodys ir po daugelio metų.
  • Įvertinkite savo stiliaus poreikius – rinkdamiesi pončą, atsižvelkite į platų stilių pasirinkimą. Mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomi įvairių stilių kokybiški pončai, kurie patiks tiek klasikinio stiliaus mėgėjoms, tiek ieškančioms originalių spalvų ir formų.
  • Pasidomėkite pončo priežiūra. Prieš įsigyjant natūralios medžiagos pončą, nepamirškite, kad jis atrodys puikiai tik atidžiai prižiūrint, todėl apsvarstykite jo valymo būdus. Daugelio tokių drabužių nerekomenduojama plauti skalbimo mašinose, rekomenduojamas profesionalus valymas arba skalbimas rankomis.

Tikime, kad šie patarimai padės išsirinkti būtent Jums tinkamiausią pončą, su kuriuo jausitės jaukiai, patogiai ir stilingai!

Akivaizdu: pončas yra vienas universaliausių drabužių. Priklausomai nuo Jūsų pasirinkimo, šis drabužis gali būti trumpas arba ilgas, rafinuotai elegantiškas arba sportiškas, paprastas arba su įmantriais siuvinėtais motyvais. Kviečiame internetinėje mūsų parduotuvėje pasirinkti aukštos kokybės pončą, kuris idealiai atitiks Jūsų išskirtinį skonį ir poreikius!